VERHUURD. 

De winkelruimte ligt in de hoek van het Kreekplein naast de ingang van een supermarkt. Op het plein is een groenvoorziening aanwezig en een aantal bankjes.
Het winkelpand bevindt zich op loopafstand van het wijk-winkelcentrum ‘Keizerswaard’, heeft zowel een tram- als bushalte om de hoek en bevindt zich ook op loopafstand van het treinstation ‘Lombardijen’.

In de hele omgeving is er gratis ruim voldoende parkeervoorziening.
De wijk Kreekhuizen kenmerkt zich door zijn centrale liggen tussen tal van bedrijventerreinen en ligt ook naast het Medisch Centrum Rotterdam-Zuid.
De bewoners in deze wijk bestaan veelal uit gezinnen waardoor de algehele indruk erg verzorgd en vriendelijk is.

Omschrijving:
De winkelruimte bestaat uit ca. 60 m2. Het gehele vloeroppervlak is voorzien van plavuizen.
Er is een systeemplafond aanwezig en er zitten een ruim aantal wandcontactdozen.
Vanaf het Kreekplein loopt men de winkel binnen. Deze ruimte is nog geheel naar wens indeelbaar.
Achter in de winkel zit een keuken voorzien van een pantry, een boiler en een nieuwe CV-ketel. Hiernaast zit de wc en een deur in de achtergevel. Deze deur biedt leveranciers of werknemers de mogelijkheid direct naast de deur, achter het winkelpand, te parkeren.

Reclamevoering:
Aan de voorzijde, op het plein is er de mogelijkheid reclame te voeren boven de etalage over de gehele breedte van de winkel.

Huurtermijn:
Vijf jaar met vijf optie jaren. Wanneer men van de standaard huurtermijn wenst af te wijken is dit bespreekbaar en behoudt verhuurder zich het recht de huurprijs aan te passen.

Servicekosten:
In onderling overleg vast te stellen.

Huurbetaling:
Per kwartaal of per maand vooruit door middel van een automatische overboeking.

Huurverhoging:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistieken (CBS).

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief eventuele servicekosten en B.T.W.